Skal du sælge bilen? Sådan finder du den rigtige pris

Skal du sælge bilen? Sådan finder du den rigtige pris

Skal du sælge bilen? Sådan finder du den rigtige pris

Der er flere måder at finde ud af, hvad din brugte bil er værd – Du kan spørge en forhandler, hvad de vil give for bilen, se på brugtbil annoncer hvad andre tilsvarende står til eller bruge en bilpris-beregner.

Hvis du står overfor et bilsalg, er det vigtigt du får vurderet hvad bilen er værd, inden du sætter den til salg eller indrykker en annonce, dette hjælper dig med at få mest muligt for bilen samt at få den solgt hurtigst muligt. Hvad du kan få for din brugte bil, afhænger blandt andet af hvilken bil det er, bilens år, kilometer den har kørt, standen, hvilket udstyr bilen har og hvad andre til salg går for.

Der kan være stor forskel i prisen en bilforhandler vurdere din bil til, og hvad du kan sælge den for selv, typisk vil en forhandler byde dig en langt lavere pris fordi han skal tjene på bilen, klargøre den og yde reklamationsret.

Et godt værktøj til at prissætte din brugte bil med er Tjekbil, her kan du ud fra din nummerplade få en anslået værdi på bilen ud fra tilsvarende til salg på internettet. Du indtaster blot din nummerplade hos Tjekbil, og derefter får du en anslået værdi hvor du også kan se tilsvarende biler til salg. Denne service er selvfølgelig gratis at bruge.

Besøg Tjekbil her, og få vurderet din bil gratis.

Skrevet den 16/06-2020

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik