Børnekøredag & Superbiler 2022

Børnekøredag & Superbiler 2022

Børnekøredag & Superbiler 2022

Kom og få køreture i Spændende Superbiler, oplev lyden fra Mikkel C’s racerbil og mærk suset i maven, fra tusinder løsslupne hestekræfter, når racerkøreren Mikkel C indbyder til
Børnekøredag & Superbiler i Slagelse, for børn og voksne.

Indgang er GRATIS

Køreture som passager i bilerne:
– GRATIS for børn op til og med 13 år !(kun 1. tur – herefter kr. 50)
– Personer fra 14 år: kun kr 100,-

Arrangementet er et velgørenheds arrangement, hvor overskuddet går til et godt formål.
På dagen er der samlet en masse unikke biler – alt lige fra klassiske veteraner fra til moderne superbiler. Turen i bilen du vælger, varer ca 10 min og strækker sig bla. over ringvejen – et langt lige stykke.

Vi og vore godhjertede superbil-ejere, vil nemlig gerne gøre det muligt for især børn, at få muligheden for denne oplevelse, selvom ikke alle har muligheden normalt. Der vil udover de mange biler på pladsen, være andre aktiviteter, såsom Simulator racing og der vil være rig mulighed for at købe mad og drikke fra pølsevognen og Den Flyvende Pandekage, hvorigennem du også støtter det gode formål. Ingen alkohol på pladsen.

Praktisk information:
Åbning kl 10:00

Køreture bookes på dagen ved fremmøde, efter først til mølle-princippet. Der kan være rift om ledige pladser i nogle af de “populæreste” køretøjer.

Du er som privatperson eller klub, også meget velkommen til at komme og deltage med kørsel med børn, eller udstille dit unikke køretøj. Vil du sikre dig en plads, skal tilmelding af dit køretøj ske på: billetter@mikkelc.com

Endelig er du også velkommen til at melde dig som kører hvis du har en spændende bil, eller helt unikt køretøj – dog kan vi være nødsaget til at frasortere selvom vi sætter pris på enhver frivillig, grundet begrænset plads.

Flyer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik