Gamle biler i Stenlille 2022

Gamle biler i Stenlille 2022

Gamle biler i Stenlille 2022

Hver onsdag i hele sommer halvåret 2022 afholdes der træf for gamle biler i Stenlille. Sæson start er den 6. april og sidste træf i år bliver 28. september.

Træffet er for dem med interesse i youngtimers, oldtimers, veteranbiler, veteranmotorcykler, veteranknallerter, gamle cykler, klassiske både, fly, veteranlastbiler, veterancampingvogne, veterantrailere og traktorer.

Træffet mødes hver onsdag fra kl. 16:00 til 20:00 fra første onsdag i april, til sidste onsdag i september, på Græsplænen Banevænget Stenlille.

Sidste sæson havde var mange gange, med over 400 køretøjer. Træffet toppede med 541 køretøjer, en dejlig sommeraften. Der er mange madboder, og merchandiseboder. Hver onsdag uddeles der store pokaler til aftenens køretøj.

Køretøjerne SKAL være fra 1997 eller før.
Alt før 1997 er velkommen, uanset stand, mærke eller udseende!

Der tages billeder af alle fremmødte køretøjer til facebooksiden, og nummerplader sløres ikke. Der er tilladelse fra kommunen til at holde der, derved er der også tilladelse til at henvise køretøjer, som ikke overholder kravene, til den ordinære p plads!

Det er vigtigt at kørsel til, fra og på pladsen foregår uden unødig støj og hjulspind. Tilladelsen til at bruge banevænget ophører hvis dette ikke overholdes.

Se mere på Facebook gruppen

Kommentare

  • Hej
    Jeg hjælper Verner Hemmingsen som arrangerer American days 1-4 juni 2023 lidt på den danske side. Jeg vil i den forbindelse høre om vi må reklamerer for dette arrangement hver onsdag i april og maj måned 2023 ? Hvis ja har i så nogen krav til hvordan det må/skal foregå?
    mvh Ena Christensen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik