Hirtshals veterantræf

Hirtshals veterantræf

Hirtshals veterantræf

Arrangør af træffet er Hirtshals Handel og Erhverv der som navnet siger er en handelsstands- og erhvervsforening. Træffet laves i samarbejde med Hirtshals Turisme.

Formålet med træffet er, at deltagerne skal have en hyggelig dag sammen med ligesindede, og at publikum skal få nogle gode oplevelser når de ser på de gamle køretøjer.

Vi deler ikke som sådan køretøjerne op i områder på pladsen. Men vi sørger for at man  kommer til at holde ved køretøjer i nogenlunde samme kategori, som f.eks. amerikaner biler, MG, Volvo mm. Knallerter og motorcykler får deres helt eget område i “Bikers Corner”

Vi har sørget for musikalsk underholdning det meste af dagen, så vi er sikre på at den gode stemning også vil være hørbar. Klokken 13.00 er der koncert med Rasmus Nøhr (Sponsor:Fiskehuset) og klokken 15.00 er der koncert med Basim (Sponsor REMA 1000)

Når du ankommer til træffet får du en kuvert med masser af information. Flere butikker har lagt gode tilbud i kuverten specielt til dig der kommer med et køretøj på dagen. I kuverten finder du også en spisebillet, så du selv kan vælge hvor du vil spise din middagsmad. Spisebilletten giver dig en rabat på 50,- Kr. på en valgfri restaurant, pizzaria, bager, m.m. Der udleveres 1 spisebillet pr. køretøj. Billetten gælder hele lørdag d. 12. august

Alle deltagere får en rabatkupon til adgang på Nordsøen Oceanarium, som man kan besøge efter træffet. Der er åbent til klokken 18.00 lørdag. Kuponen kan også bruges på et senere tidspunkt.

Du er velkommen til at kontakte os, og evt. komme med en kommentar, samt tilmelde dig vores nyhedsbrev så du i god tid får oplysninger om vores kommende træf. Benyt vores kontakt formular til dette.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik