Sensommer biltræf hos Meguiar’s Danmark i Slagelse

Sensommer biltræf hos Meguiar’s Danmark i Slagelse

Sensommer biltræf hos Meguiar’s Danmark i Slagelse
Meguiar’s Danmark, You-tuberen The Flyby Man og bil fællesskabet “Angels on Wheels DK” inviterer til træf den 16/9-2023 på Bogensevej 15E, 4200 Slagelse. Vi starter klokken 12.00 og bliver ved til mindst 18.00.
Dette er et event vi i fællesskab med de søde “Angels” og The Flybyman længe har gået og puslet med, fordi vi drømmer om at lave et fedt træf hvor alle føler sig velkommen. Men også et event, hvor vi alle håber, at så mange som mulig vil kommer og støtte op, så det bliver en god og hyggelig dag.
Dagen er naturligvis i bilernes navn, men da vi hos Meguiar’s lever af at være bilpleje nørderne i branchen, så laver vi på dagen et kæmpe Meguiar’s bilpleje lagersalg – altså kommer der vilde priser på nye og udgåede produkter og ikke mindst MASSER af gode sensommer tilbud.
Dagen er også dagen, hvor du kan komme og møde ligesindede med samme interesser som dine – ALLE er velkommen uanset hvad du kører i, bare interessen & passionen for biler er til stede.
Men hvem er os “tre” som står for eventet så?
Meguiar’s kender du måske nok – det er os der laver hvad vi mener er verdens bedste bilpleje produkter – dette har vi gjort siden 1901 og det har gjort os til de absolut største i verden.
Hos Meguiar’s vil vi vise et par af vores demo biler frem – blandt andet vores Nissan GTR R35 Black serie med næsten 850 Hk.
Måske kender du ikke på samme måde bil fællesskabet “Angels on Wheels DK”?
De er et fællesskab for kvinder med fælles interesse og passion for biler – altså REN GIRLPOWER og hestekræfter. Men de er ikke bange for at få olie på hænderne, hvilket du bil kunne se på deres fede biler.
De er en relativt nyt fællesskab, som støt vokser i antal, men der er plads til flere i gruppen!
Hvis du er en frisk “pige”, med en stor interesse for biler, er du meget velkommen til at komme og snakke med “tøserne” om deres fællesskab- OG hvem ved, måske er du deres kommende medlem?
Der kommer masser af “Angels” og viser deres fede bile og der bliver derfor rig mulighed for, at komme og se hvad de går og roder med, i garagerne rundt om i landet.
You-tuberen “The Flyby man” er kendt for sine fede biler og andet grej og han kommer med sit Crew for at fejre, at han fornyligt har rundet fantastiske 10.000 følgere!
For at fejre dette, har han en masser lækkert merchandise med og ikke mindst sin fede og højt larmende Audi R8!
Skal der en autograf på dit “The Flyby Man” merchandise er han klar med touchen, så du kan få et godt minde med hjem.
På selve dagen vil der være mulighed for at købe mad og drikke, bilpleje til særpriser, merchandise og meget andet.
Vi afholder forskellige konkurrencer, hvor du kan vide lækre Meguiar’s produkter & ikke mindst blandet fedt merchandise!
.. og hvem ved – hvis vejret er rimeligt – så kan det jo være at et par af de søde “Angels” viser, hvordan man vasker en bil eller to – med massere af skum, vrikkende & dansende bevægelser til god musik… Du har nok en ide om hvordan det kommer til at foregå ik’ sandt ?;)
Kort sagt, så bliver det en fed dag med masser af se på, opleve og ikke mindst at deltage i !
Da enhver fest ikke bliver bedre end dem der deltager – så må du hjælp os med at fylde den store plads med fede biler, glade mennesker og ikke mindst med den fedeste stemning!
Defor vil vi bede dig/jer om, at tagge og invitere ALLE du kender, så vi får så mange som muligt til at deltage!
Vi har nemlig tænkte os , at lave det fedeste sensommer træf EVER!!
SÅ på vegne af Flyby Man, Angels on Wheels DK samt Meguiar’s Danmark, glæde os til at se jer allesammen til nogle hyggelige timer i Slagelse!
VI SES.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik