TimeWinder Nostalgidage 2023

TimeWinder Nostalgidage 2023

TimeWinder Nostalgidage 2023

TimeWinder nostalgifestival er tre dage fyldt med mekanik- og kulturhistorie. Fokus er på perioden 1875 – 1975 -industrialiseringens guldalder i Danmark.

Festivalen har været afholdt i pinsen siden 2017 og byder på alt hvad hjertet kan begære af oplevelser leveret i en historisk ramme. Scenen sættes med veteranbiler, retromusik, landracing på grusbane, fly, dampdrevne maskiner, landbrugshistorie etc. Dertil kommer en spejderlejr i fuld vintagestil, nostalgicamping og retrotivoli samt militærhistorisk WW2-lejr.

På festivalen deltager entusiaster, private samlere, foreninger og museer med diverse veteran-køretøjer, -maskiner, aktører mm. i levendegørelsen af ’en tid der var engang’. Scenariet rummer også to verdenskrige og historiske militærlejre hvorfra ’reenactere’ formidler soldaterhistorie til TimeWinders gæster. Den røde tråd er levendegjort formidling og TimeWinder sætter en ære i at alt grej kan opleves i aktion. Festivalen byder således på masser af kørende veteranbiler, dampmaskiner, hestevogne, dans og musik fra tiden, veteranfly i luften mm. Timewinder har en markedsplads med vintage- og livsstilsboder, samt masser af spisesteder og et tivoli med forlystelser fra da farfar var ung.

TimeWinder 2023 afholdes fra 27. maj til 29. maj.

Se mere på TimeWinders hjemmeside her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik