ANNONCERING PÅ BILEVENTS.DK

Fremvis dine reklamer og ram din målgruppe på bedste vis med annoncering på Bilevents.dk.
Vi har gjort det endnu nemmere for både dig og din virksomhed at vise dine reklamer til en bil- og motorsports interesseret målgruppe.

Målgruppen

Hos Bilevents har vi en bred målgruppe af bil, motorsport og veteran interesserede følgere i alle aldre. Vi dækker hele landet og kan indsnævre vores markedsføring meget præcist. Vi bruger alle vores tilgængelige medier som vores hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook kanal og vores Instagram konto når vi skal promovere jeres annonce.

Vi tilbyder

Her på Bilevents.dk tilbyder vi alt fra bannerannoncering på vores hjemmeside, nyhedsbreve, Facebook og Instagram. Vi tilbyder også partnerskaber, konkurrencer, produkt anbefalinger, artikler om jer samt kan vi hjælpe med tilrettelægning af markedsføringsmateriale og udarbejde jeres digitale markedsføring.

Hjælp til materiale

Hvis du ikke selv har mulighed for at få lavet noget materiale til at markedsføre dig med på Bilevents.dk kan vi imod et beskedent mer-beløb i dialog med dig udarbejde materialet vi kan bruge på hjemmesiden for dig.

Hvis du ønsker at vide mere omkring annoncering på www.bilevents.dk kan du sende en e-mail på info@bilevents.dk eller ringe til os på 60 47 47 49. Vores telefon er åben i hverdage fra 16.00 til 21.00

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik