OM BILEVENTS

Bilevents er Danmarks største online oversigt over begivenheder indenfor motorsport, bil træf og streetrace, som altid holder dig opdateret med de seneste arrangementer i både Danmark såvel som resten af Norden.

Vores formål, hos Bilevents, er at samle alle begivenheder i Danmark der relaterer sig til bil verden så du kun behøves kigge et sted når du leder efter biltræf, streetrace, drift, rally og andre arrangementer inden for biler og motorsport.

Bilevents.dk er udelukket drevet af frivillige kræfter og egen interesse for siden. Hjemmesiden bliver finansieret udelukkende igennem reklamer og vores bannere fra vores partnere.

Hvis du ønsker at annoncere på Bilevents.dk er du velkommen til at kontakte os her. Vi tilbyder forskellige pakker og priser så tøv ikke med at kontakte os angående annoncering her på siden.

Bilevents er skabt i 2018 på baggrund af at ville skabe et samlet sted over træf, motorsports arrangementer og bil events online hvor det var nemt og enkelt at se hvilke begivenheder der er i nærheden af en selv, samt hvad det koster at deltage i arrangementet. I samarbejde med SCPhoto leveres der også billeder fra alle de træf han har mulighed for at deltage i - disse billeder kan ses hos SCPhoto.

Hos Bilevents er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev hvor du kan modtage e-mail direkte i din indbakke med de kommende events i nærheden af dig, samt modtage gode og relevante tilbud fra vores partnere.

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik