OM BILEVENTS

Siden 2018 har mere end 100.000 danskere hvert år besøgt Bilevents som er Danmarks største online kalender over begivenheder indenfor bil træf, motorsport, streetrace, veterantræf og bilmesser. Vi holder dig altid opdateret med de seneste arrangementer i både Danmark såvel som resten af Norden.

Vores formål, hos Bilevents, er at samle alle begivenheder i Danmark der relaterer sig til bil verden så du kun behøves kigge et sted når du leder efter biltræf, streetrace, drift, rally, veterantræf, bilmesser og andre arrangementer inden bil og motorsport branchen.

Bilevents.dk er udelukket drevet af frivillige kræfter og egen interesse for siden. Hjemmesiden bliver finansieret udelukkende igennem reklamer og vores bannere fra vores partnere. Du er altid velkommen til at indsende dit eget bil arrangement til vores kalender her eller sende os dine pressemeddelelser igennem vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at annoncere på Bilevents.dk er du velkommen til at kontakte os her. Vi tilbyder forskellige pakker og priser så tøv ikke med at kontakte os angående annoncering her på siden.

Bilevents er skabt i 2018 på baggrund af at ville skabe et samlet sted over træf, motorsports arrangementer og bil events online hvor det var nemt og enkelt at se hvilke begivenheder der er i nærheden af en selv, samt hvad det koster at deltage i arrangementet. I samarbejde med Fotograf Steffen Christensen - SCPhoto leveres der også billeder fra alle de træf og motorsports arrangementer han deltager i.

Hos Bilevents er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev hvor du kan modtage e-mail direkte i din indbakke med de kommende events i nærheden af dig, samt modtage gode og relevante tilbud fra vores partnere.

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik