Der var guld, bronze og pokaler til Rally Team Mejer i Danmarksmesterskabet i Hillclimb.

Der var guld, bronze og pokaler til Rally Team Mejer i Danmarksmesterskabet i Hillclimb.

Der var guld, bronze og pokaler til Rally Team Mejer i Danmarksmesterskabet i Hillclimb.

Heino Mejer blev atter Danmarksmester, og Kurt Mejer nr. 3 i historisk Hillclimb, da Rally Team Mejer, Horsens stillede med to biler i den historiske klasse 7, da sidste afdeling af mesterskabet i Hillclimb, lørdag den 7. oktober, blev kørt i Lind ved Herning. I de historiske klasser køres der både om mesterskabet i de enkelte klasser, inddelt efter årgang og ccm, men også om det samlede Danmarksmesterskabet på tværs af klasserne.

Heino Mejer og Bo Mølgaard havde på forhånd sikret sig mesterskabet i klasse 7B, med Kurt Mejer på 2. pladsen, nøjagtigt som deres placeringer blev i Lind Hillclimb. Efter disse topplaceringer, kunne de tage hjem til Horsens med en guldmedalje til Heino Mejer og en flot bronzemedalje til Kurt Mejer i det samlede Danmarksmesterskab, og selvfølgelig pokaler for dagens placeringer.

Heino- og Kurt Mejer deltager i klasse 7B for historiske biler fra før 31.12.1990 i årgangene fra 1956 til 1990. De to hurtige Volvo 242 Turbo er opbygget efter samme regler, som var gældende på tidspunktet for bilens oprindelse. Man må i denne klasse ikke modificere motor, gearkasse eller undervogn med moderne teknik. Bilen skal være tidstypisk. Det, som var lovligt i ”gamle dage” er også lovligt i dag – og absolut ikke mere end det. For at sikre den historiske oprindelse på bilerne er der en række reglementer og bestemmelser, som skal overholdes.

Heino Mejer har været totalt dominerende hele året, da han har vundet 6 ud af 7 afdelinger. Blot en gang i løbet af sæsonen, måtte han trække sig med en teknisk defekt.

På løbsdagen blev der uddelt pokaler fra selve løbet, Overrækkelsen og fejringen af guld- og bronzemedaljerne for placeringerne i det Danmarksmesterskabet for historiske biler må vente til Historisk Motorsport Danmark holder galla- og præmiefest den 27. oktober på Scandic Hotel i Odense.

Heino Mejer ses her i en fuldt kontrolleret nedbremsning til en chikane i Lind Hillclimb 2023 Kurt Mejer slutter sidste afdeling af historisk hillclimb paa 2. pladsen og vinder dermed bronze medaljer i Danmakrsmesterskabet i Hillclimb 2023

/Rally Team Mejer

Skrevet den 09/10-2023

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik