Randers Cowboys leverer det officielle DHB-track

Randers Cowboys leverer det officielle DHB-track

Randers Cowboys leverer det officielle DHB-track

DHB handler naturligvis om biler, men bilfestivalen, som i weekenden afholdes på Padborg Park, handler om så meget mere. Lige så meget som hvinende dæk og drønende motorer har været en del af lydkulissen ved Danmarks Hurtigste Bil, lige så meget har musikken været det.

”Publikummet til DHB matcher ganske godt det publikum, som kommer, når vi optræder, og så kom Stumpen pludselig med en idé. Hvad med at lave et officielt DHB-track? Ja, hvorfor ikke tænkte vi, og så gik vi i gang,” siger Rolf, som sammen med Stumpen udgør Randers Cowboys.

DHB-tracket blev offentliggjort den 10. maj og lørdag aften optræder Randers Cowboys med den for første gang til DHB 2024. Det sker på den store scene på Padborg Park, og Rolf fortæller at gæsterne godt kan indstille sig på en hæsblæsende fest ved Danmarks Hurtigste Bil.

”Tracket er lavet specifikt til DHB. Vi er lyden indenfor genren, og vi prøver at fortælle historien ud fra, at det er en begivenhed, man er afsted til hvert år,” siger han. ”Tracket er en fortælling ud fra vores mindset, hvor det handler om druk, damer og høj fart.”

Ligesom Rolf og Stumpen er iført masker, når de går på scenen, ligger der også et slør ud over deres personlige bilvalg. De har valgt flotte og praktiske køretøjer, en Fiat Multipla og en Opel Combo, der i weekenderne fragter deres Mokaïs og hoes fra A til B.

”Men jeg kan lide fart og lugten af brændt gummi. Vores biler når primært topfart, når det går ned ad bakke. Udover lugter de sjældent af brændt gummi, men mere af brændt kobling, når konerne og kæresterne fragter sig rundt i vores entusiastiske biler,” slår Rolf fast. ”Jeg er vel det, man kalder for en bilentusiast, og jeg har altid godt kunnet lide biler. Så vi ser som sagt frem til DHB og til at leverer DHB’s vildeste fest til dato.”

Foto Kaika Musik

Skrevet den 23/05-2024

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik