36000 gæster var ikke nok – Classic Race Århus holder pause i 2022

36000 gæster var ikke nok – Classic Race Århus holder pause i 2022

36000 gæster var ikke nok – Classic Race Århus holder pause i 2022

Den tradionsrige festival fyldt med race og flotte biler rundt om Mindeparken i Aarhus bliver ikke afholdt i 2022 selvom 2021 bød på 36000 gæster i en kold og blæsende weekend den 18. til 19. september

“Regnskabet er ikke endelig gjort op, men vi må konstatere, at vi kommer ud med et betydeligt underskud. Vi startede med efterslæb på mange fronter, da vi måtte aflyse vores arrangement i 2020 grundet Covid19-pandemien. Corona-restriktionerne betød også, at vi var nødt til at flytte løbet fra maj 2021 til midt i september. Under festivalen var vi ramt af dårligt vejr med regn og voldsom blæst – det betød markant færre gæster, og at omsætningen i boder og barer blev stærkt begrænset,” siger Poul Dalsgaard, direktør i Classic Race Aarhus.

I 2020 blev løbet aflyst grundet corona hvilket gav et stort efterslæb rent økonomisk, og årets udgave kunne ikke redde økonomien for løbet. 

»Under festivalen var vi ramt af dårligt vejr med regn og voldsom blæst. Det betød markant færre gæster, og at omsætningen i boder og barer blev stærkt begrænset,” siger direktør i Classic Race Aarhus, Poul Dalsgaard, i en pressemeddelelse.

Classic Race Aarhus understreger at det er tale om en timeout, og ikke en endelig lukning af løbet. 

Se mere på www.craa.dk 

Skrevet den 01/11-2021

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik