Kevin Brandsborg: ”Jeg kan køre med om sejrene.”

Kevin Brandsborg: ”Jeg kan køre med om sejrene.”

Kevin Brandsborg: ”Jeg kan køre med om sejrene.”

Den dobbelte banemester bliver et af årets nye navne i Grand Prix Tours Super 2L.

En ny ung og hurtig herre har kastet sig over Grand Prix Tours Super 2L. Det er Kevin Brandsborg, Varde, som efter en sæson i TCR-klassen har valgt at satse på Danmarks hurtigst voksende klasse til 2024-sæsonen.

”Super 2L er en fed klasse med masser af tæt race, og der kommer forholdsvis mange kørere i den nye sæson,” siger den 20-årige racerkører. ”Jeg kender jo ikke hele feltet endnu, men det bliver nok tæt. Men jeg tror godt, at jeg kan køre med om sejrene. Det er i hvert fald min målsætning.”

Sejre er ikke noget nyt for Kevin Brandsborg. I 2019 vandt han Aquila Synergy Cup Danmark, mens han i 2022 erobrede titlen i Danmarks eneste mærkeklasse, DS3 Cuppen.

”Jeg har kun prøvet min nye Super 2L-racer i ti minutter i regnvejr, men jeg tænker, at det nok skal gå. Udover min tid med Aquila Synergy-racerne bliver det min første sæson i en baghjulstrukket racerbil,” fortæller han.

Sidste år deltog vestjyden i TCR Denmark, hvor han stillede op for TPR Motorsport, men nu vender han tilbage til familieteamet, Brandsborg Racing, hvor han bliver ene repræsentant.

”Selv om jeg bliver den eneste kører, skal vi have udvidet,” siger Kevin Brandsborg. ”Vi er således på jagt efter endnu en mekaniker, så jeg hører gerne fra nogen, som har erfaring med Super 2L-bilerne.”

Skrevet den 02/03-2024

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik