Legends vender tilbage til CHGP!

Legends vender tilbage til CHGP!

Legends vender tilbage til CHGP!

Af Morten Bengtsson, CHGP
Billeder af Racelens.dk

Når Copenhagen Historic Grand Prix flages i gang d. 6. august 2021, får løbet endnu engang besøg af de små, underholdende racerbiler fra OK Mobil 1 Legends Car Cup klassen. På trods af at klassen ikke har så mange års historie ved det københavnske Grand Prix på Bellahøj Park, er klassen allerede blevet en af publikumsfavoritterne. Klassen byder på utallige overhalinger, tæt race og spænding helt indtil målstregen krydses.

Jac Nellemann, administrerende direktør for Copenhagen Historic Grand Prix udtaler: ”Hvis vi ser tilbage på de seneste års Legend Car Cup vindere, er det klart at denne spændende klasse er leverandør af mange af fremtidens store navne i dansk bilsport. Og underholdning mangler der heller ikke!”

Køretøjerne i denne klasse ligner ved første øjekast personbiler fra tredivernes USA, men sandheden er anderledes, når man kigger under karrosseriet. Det er nemlig biler, der er bygget ene og alene med det formål at køre race med dem. Bilernes karakteristiske baghjulstræk er samtidigt med til at gøre dem sjove at køre i – og underholdende for Copenhagen Historic Grand Prix’ mange publikum.

Tom Pedersen, promoter for OK Mobil 1 Legends Car Cup udtaler: ”Det er altid fedt at komme til Copenhagen Historic Grand Prix, det er et super event og kun blevet bedre hvert år og deltagerne elsker at køre på banen, som passer rigtigt godt til en Legends car.”

Skrevet den 03/02-2021

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik