Marco Gersager: ”Jeg er meget tilfreds med første dag på Le Mans.”

Marco Gersager: ”Jeg er meget tilfreds med første dag på Le Mans.”

Marco Gersager: ”Jeg er meget tilfreds med første dag på Le Mans.”

Den første dag på den legendariske Le Mans-bane er nu overstået for Marco Gersager, og selv om onsdagens program var meget hektisk med både fri træning og kvalifikation kun adskilt af få timers pause, er racerkøreren fra Solrød Strand i højt humør.

”Jeg er meget tilfreds med første dag på Le Mans,” siger han. ”Det har været en megapositiv dag. Specielt tidtagningen gik godt, selv om det trods den lange bane var svært at få luft omkring sig, så man undgik at skulle eller blive overhalet.”

Tidtagningen var opdelt i to dele, hvor den første skulle bestemme startopstillingen til torsdagens løb, og den anden startopstillingen til lørdagens løb.”

”Til race 1 skal jeg starte som 26’er generelt og som treer i klassen. Til race 2 starter jeg som 21’er generelt og som firer i klassen,” fortæller Marco Gersager. ”Jeg håbet på, at vi denne gang kunne være i midterfeltet blandt de 50 kørere totalt set og komme i top 5 i klassen, for vi er på en bane, hvor ingen havde data at trække på, og hvor det derfor var op til køreren at levere. Det er rart at være fremme, hvor vi føler, vi burde være i modsætning til de to første afdelinger.”

Det er også rart, at Marco Gersager nu har oplevet at køre på den næsten 14 km lange Le Mans-bane.

”Det er fedt at køre rundt på banen, og det er bare en drengedrøm, som er gået i opfyldelse,” siger han. ”Nu er det ikke uvirkeligt mere.”

Smilene var fremme hos GM Motorsport efter onsdagens tidtagning

Skrevet den 13/06-2024

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik