Oplev den fascinerende historie om Ferrari

Oplev den fascinerende historie om Ferrari

Oplev den fascinerende historie om Ferrari

Pressemeddelse indsendt af Global Outlook Media

Oplev den fascinerende historie om Ferrari fortalt af verdens mest anerkendte og efterspurgte Ferrari ekspert og historiker Marcel Massini fra Schweiz.

Lørdag d. 19. oktober kl. 13.00 på Bremen Teater i København, har du en unik mulighed for at opleve Marcel Massini fortælle historien om Ferrari i ord, video og billeder.

En inspirerende fortælling om de tidlige år af Enzo Ferrari’s liv og bestræbelser for at etablere sit navn og Ferrari, som et af verdens nu, mest kendte og værdifulde bilmærker. Hør om Ferrari’s største bedrifter og sejre i de historiske racerløb som Mille Miglia og Grand Prix Championships i Monaco, Silverstone og Spa.

I foredraget vil Marcel Massini gennemgå de mest ikoniske og eftertragtede klassiske Ferrari modeller, som i dagens markedet sælges for op mod $70 millioner bl.a. 250 GTO, 125 Sport, 166 Inter, 212 Export, 250 GT Lusso og 250 Le Mans mfl.

Foredraget giver også, for første gang i Danmark, et unikt indblik i Marcel Massini’s arbejde med vurdering og det historiske detektivarbejde for at fastslå ægtheden af nogle af verdens mest værdifulde klassiske biler.

Marcel Massini vil også fortælle om sine egne ’lade fund’ af forladte biler, som den ultra sjældne Ferrari Daytona fra 1969, han fandt frem til i Japan, hvor bilen havde stået efterladt i 40 år. Foredraget er rigt illustreret med billeder fra Marcel Massini’s enorme historiske arkiv og video materiale fra dengang motorsport var for de hårdføre drenge.

Om Marcel Massini

Når de største internationale auktionshuse som Bonhams eller RM Sotherby’s Auctions og klodens mest velhavende rigmænd skal have vurderet salgsprisen, ægtheden og verificeret historien på deres sjældne Ferrari modeller – så ringer de til Marcel Massini, hvis rapporter er altafgørende for sælger (og køber).

Igennem en menneskealder har Marcel Massini opbygget et af verdens største arkiver af historisk materiale omkring Ferrari og har forfattet to bøger: Ferrari 250 LM og Ferrari by Vignale.

Foredraget vil foregå på Engelsk og bliver modereret af dansk motorsports journalist.

Hvis du er Ferrari fan, er fascineret af klassisk racerløb eller bare brænder for smukke klassiske biler, så snyd ikke dig selv for denne helt unikke oplevelse.

Se event trailer her

Se Marcel Massini fortælle om foredraget her

Læs mere om foredraget her

Billetter kan købes hos Ticketmaster.dk via dette link

Skrevet den 07/05-2019

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik