TimeWinder Nostalgifestival 2024

TimeWinder Nostalgifestival 2024

TimeWinder Nostalgifestival 2024

TimeWinder nostalgifestival er tre dage fyldt med mekanik- og kulturhistorie. Fokus er på perioden 1875 – 1975 -industrialiseringens guldalder i Danmark.

Festivalen har været afholdt i pinsen siden 2017 og byder på alt hvad hjertet kan begære af oplevelser leveret i en historisk ramme. Scenen sættes med veteranbiler, retromusik, landracing på grusbane, fly, dampdrevne maskiner, landbrugshistorie etc. Dertil kommer en spejderlejr i fuld vintagestil, nostalgicamping og retrotivoli samt militærhistorisk WW2-lejr.

Oplev bilens udvikling gennem tiden eller mekaniseringen af landbruget. Kom helt tæt på flyvemaskiner, militær- lejre, og se ægte dampmaskiner for fuld udblæsning. Gå på opdagelse blandt spændende boder og stumpemarked, bliv tilskuer til det hæsblæsende jordbaneræs med vintage biler og motorcykler, og kridt danseskoene til live musik både om dagen og om aftenen. TimeWinder skruer tiden tilbage i pinsen på det naturskønne Grønnessegaard Gods i Hundested, med et væld af oplevelser for hele familien.

TimeWinder 2023 afholdes fra 18. til 20. maj.

Se mere på TimeWinders hjemmeside her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik