Veteranbiltræf på Sporvejsmuseet

Veteranbiltræf på Sporvejsmuseet

Veteranbiltræf på Sporvejsmuseet

Endnu en gang afholder vi et af vores populære veteranbiltræf, og du er inviteret. Oplev flotte veteranbiler, af forskellige mærker, holde parkeret i museumsgaden Valby Langgade. Sporvognene og bilerne er sammen med vores butiksudstilling med til, at skabe en helt fantastisk historisk atmosfære, som bybilledet kunne have set ud i 1960’erne.
Veteranbilerne vil ankomme til museet mellem 10.30 og 11.30.
På denne dag har vi også vores Trafikdag. Her kan I opleve flere sporvogne i gadebilledet, og vi bestræber os på at få så mange af museets driftsklar sporvogne som muligt ud at køre.
Spis frokosten i skoven
Kombiner jeres museumsbesøg med en skovtur. På Sporvejsmuseet er medbragt mad tilladt. Langs hovedstrækningen er der flere picnicområder, og det er muligt at stige af sporvognen og spise i det grønne, mens I nyder vejret. I kan også nyde jeres medbragte mad ved strækningens endestation, Ejlers Eg. Her står også Sporvejsmuseets cafévogn, hvor I kan købe drikkevarer, is, kage og en let sandwich. Skulle uheldet være ude, og det regner på dagen, kan jeres medbragte mad også nydes i Valby Gamle Remise. Her er opstillet borde og stole.
Sporvejsmuseet og alle de frivillige medarbejdere glæder sig til at byde jer velkommen til en dag i historisk atmosfære på museet.
Køb billet i entréen eller på www.sporvejsmuseet.dk.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© Copyright Bilevents.dk. Alle rettigheder forbeholdes - Privatlivspolitik